Quattrocento

Capella de Ministrers

16 de novembre
16 de novembre

16 de novembre de 2018

Quattrocento

Quattrocento

Capella de Ministrers

Música i dansa de la Corona d'Aragó a Nàpols. El Quattrocento és un dels períodes més importants del panorama artístic europeu. Se situa al llarg de tot el segle XV i és el bressol del Renaixement. En la Itàlia no unificada d'aquest segle, l'art, la dansa o la música representaven una ostentació del poder dels governants enfront d'altres regions.Amb Quattrocento, Capella de Ministrers ha obtingut el premi ICMA al millor disc europeu de 2018.


Intérprets
Capella de Ministrers

Preus

Preferent 12€
Zona 2 10€
Zona 3 8€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:

20% descompte
Carnet Jove/Universitari
Menors de 14 anys
Majors de 60 anys
Persones de mobilitat reduïda +1 acompanyant
Desocupats

50% descompte
Xiquets de 0 a 4 anys

GRUPS:

10% de 11 a 20 persones
20% de 21 a 30 persones
30% a partir de 31 persones
+info i reserves de grups en el 963 536 113.


Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.

Altres propostes de l'Auditori de La Vall d'Uixó: