11 de maig de 2019

Raúl Antón

Raúl Antón

Vuelve a los 90's

Un espectacle que ens transportarà de nou la dècada dels 90 de la mà de la música en directe i l'humor, amb Raúl Antón com a mestre de cerimònies i monologuista còmic/ruter/valencià i les actuacions de Spanic (Sister Golden Hair) i Double Vision (Knockin).

Una festa per a tornar a viure una autèntica nit noventera, tornar a sentir-nos joves de nou o, perquè els que encara ho són, descobrisquen una època que va marcar la fi del mil·lenni.Preus

Preferent 15€
Zona 2 13€
Zona 3 10€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:

20% descompte
Carnet Jove/Universitari
Menors de 14 anys
Majors de 60 anys
Persones de mobilitat reduïda +1 acompanyant
Desocupats

50% descompte
Xiquets de 0 a 4 anys

GRUPS:

10% de 11 a 20 persones
20% de 21 a 30 persones
30% a partir de 31 persones
+info i reserves de grups en el 963 536 113.


Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.

Altres propostes de l'Auditori de La Vall d'Uixó: