Reina Juana

Concha Velasco és la Reina Joana

11 de juny
11 de juny
  • fullslide2
    Reina Juana

11 de juny de 2017

Reina Juana

Reina Juana

Concha Velasco és la Reina Joana

Única actriu sobre l'escenari, Concha Velasco es converteix en Joana de Castella més coneguda com Joana la Boja, un dels personatges més commovedors de la nostra història, per a explicar-nos les seues vivències i, per descomptat, rendir comptes a les persones que van estar en la seua vida, abans de morir sola i allunyada del que més volia: els seus fills.

Juana de Castella va ser convertida en una ombra, primer pel seu marit, Felip el Vell; després pel seu pare, Ferran el Catòlic, qui la reclou en Tordesillas; i finalment pel seu fill Carles V, que la ignora.


Durada
90min.

Preus

Preferent 18€
Zona 2 15€
Zona 3 10€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:

20% descompte
Carnet Jove/Universitari
Menors de 14 anys
Majors de 60 anys
Persones de mobilitat reduïda +1 acompanyant
Desocupats

50% descompte
Xiquets de 0 a 4 anys

GRUPS:

10% de 11 a 20 persones
20% de 21 a 30 persones
30% a partir de 31 persones
+info i reserves de grups en el 963 536 113.


Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.

Altres propostes de l'Auditori de La Vall d'Uixó: