Relieves

Marea Danza

18 de gener
18 de gener

18 de gener de 2020

Relieves

Marea Danza

Relieves - del Mito a la Danza - és un viatge pel mitològic i místic de la cultura mediterrània, en el qual imaginari de les deïtats clàssiques cobra protagonisme. Un espectacle de Flamenc instal·lat en la contemporaneïtat i amb forta càrrega dramàtica, que a través d'escenes de gran bellesa estètica situa a l'espectador en un espai i temps indeterminats.

Afrodita, Atenea, Àrtemis, Deméter i Hestia. Deesses gregues encarnades per cinc ballarines que, al costat d'una evocadora música en directe (guitarra, cantes, percussió i violoncel), porten a escena valores eternament vigents en la dona mediterrània, com la sensualitat, la determinació, la vitalitat o el coratge. El resultat és un espectacle amb un sentit dramàtic complet, en el qual, dramatúrgia, música, dansa, escenografia, vestuari i il·luminació estan lligats per un mateix interés conceptual i estètic.


Direcció
Marea Danza
Idea original
María José Mora
Direcció Coreogràfica
Manuel Serena
Intèrprets
Yolanda López
Elena Martínez
María José Mora
Lourdes de la Rúa
Paula Sebastián

Preus

Preferent 15€
Zona 2 12€
Zona 3 10€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:

20% descompte
Carnet Jove/Universitari
Menors de 14 anys
Majors de 60 anys
Persones de mobilitat reduïda +1 acompanyant
Desocupats
Acadèmies de dansa

50% descompte
Xiquets de 0 a 4 anys

GRUPS:

10% de 11 a 20 persones
20% de 21 a 30 persones
30% a partir de 31 persones
+info i reserves de grups en el 963 536 113.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.