Rèquiem

Dues obres mestres del genial Mozart

09 d'abril
09 d'abril
  • fullslide2
    Rèquiem

09 d'abril de 2017

Rèquiem

Rèquiem

Dues obres mestres del genial Mozart

L'ORA (Orquestra Regne d'Aragó), dirigida per Ricardo Casero, ens presenta un programa composat per dos de les obres fonamentals en la història de la música: La flauta mágica i el Rèquiem de Mozart. La primera és l'última òpera del geni Mozart, i és sens dubte una de les creacions més enigmàtiques i fascinants de tot el repertori operístic. La segona és la peça sacra més interpretada, reverenciada i mitificada de la història sonora d'Occident.


Durada
120min.

Preus

Preferent 15€
Zona 2 12€
Zona 3 10€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:

20% descompte
Carnet Jove/Universitari
Menors de 14 anys
Majors de 60 anys
Persones de mobilitat reduïda +1 acompanyant
Desocupats

50% descompte
Xiquets de 0 a 4 anys

GRUPS:

10% de 11 a 20 persones
20% de 21 a 30 persones
30% a partir de 31 persones
+info i reserves de grups en el 963 536 113.


Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.

Altres propostes de l'Auditori de La Vall d'Uixó: