Rhapsody of Queen

Moon World Records

09 de febrer
09 de febrer

09 de febrer de 2020

Rhapsody of Queen

Rhapsody of Queen

Moon World Records

Els creadors de Symphonic Rhapsody of Queen, amb el qual quasi 500.000 persones han vibrat, tornen amb un nou espectacle internacional amb les cançons més grans de Queen i Freddie Mercury.

Un nou espectacle amb cantants internacionals, una gran banda de rock, una poderosa posada en escena i un disseny impactant. Una combinació perfecta i atraient amb la qual el públic entrarà, sens dubte, en una nova dimensió plena de màgia que mai oblidarà.

En Rhapsody of Queen s'interpretaran els èxits més importants de la cèlebre banda anglesa, acompanyats per un gran desplegament tècnic visual durant 160 minuts d'intens espectacle en les quals descobrir o tornar a gaudir les cançons més grans de Queen.Preus

Preferent 35€
Zona 2 32€
Zona 3 29€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:

20% descompte
Carnet Jove/Universitari
Menors de 14 anys
Majors de 60 anys
Persones de mobilitat reduïda +1 acompanyant
Desocupats

50% descompte
Xiquets de 0 a 4 anys

GRUPS:

10% de 11 a 20 persones
20% de 21 a 30 persones
30% a partir de 31 persones
+info i reserves de grups en el 963 536 113.


Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.

Altres propostes de l'Auditori de La Vall d'Uixó: