Sé infiel y no mires con quién

Amb Josema Yuste i Teté Delgado

04 d'octubre
04 d'octubre

04 d'octubre de 2019

Sé infiel y no mires con quién

Amb Josema Yuste i Teté Delgado

El gran èxit dels 70s que va fer riure a tota una generació

Se infiel y no mires con quién ha batut tots els rècords coneguts de permanència, espectadors i riallades, en la història del teatre en espanyol. Una comèdia que només anava a cobrir la temporada d'estiu. Però ai! amic, es va tirar 14 temporades completes a Madrid. La màgia del teatre. Com va dir José Sacristán recentment en televisió: "És una obra mestra total".

Se infiel y no mires con quién conta la història de Luis, propietari d'una editorial de llibres per a xiquets en hores baixes. El seu soci i amic Álvaro, amb el qual comparteix oficina, li demana que li preste el seu apartament a la nit per a 'entretindre' a la seua última conquesta. Però al mateix temps Rocío, la dona d'Álvaro, també ha sol·licitat l'apartament per a aqueixa mateixa nit a Bea, dona de Luis. Vaja embolic de faldes i pantalons!. Però és que a més ningú sap que Óscar, el dissenyador d'interiors que ha estat decorant l'elegant pis durant els últims 3 mesos i la seua amant, l'empleada de la llar de la casa, han decidit que aqueixa mateixa nit provaran el nou llit redó. Quan els tres grups de persones coincideixen la mateixa nit a l'apartament, esperant trobar-lo buit, es produeix el caos. I enmig de tot aqueix garbull, se li presenta a Luis l'oportunitat de rellançar la seua editorial en un escenari gens adequat.

La comèdia que va fer riure a tota una generació i que es continua representant en els teatres de tot el món arriba ara en una nova versió i direcció de Josema Yuste i amb la coordinació general de Jaime Azpilicueta. Hi ha dues coses molt saludables en la vida, el riure i... això. Posem-les en pràctica. Per favor, ara solament la primera...eh?.

Descarrega ací el programa de mà


Autors
John Chapman
Ray Coney
Versió i direcció
Josema Yuste
Intèrprets
Josema Yuste
Teté Delgado
Santiago Urrialde
Esther del Prado
Maribel Lara
Vicente Renovell
Celine Tyll
Kiko Ortega
Claudia Azcona

Preus

Preferent 18€
Zona 2 15€
Zona 3 12€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:

20% descompte
Carnet Jove/Universitari
Menors de 14 anys
Majors de 60 anys
Persones de mobilitat reduïda +1 acompanyant
Desocupats

50% descompte
Xiquets de 0 a 4 anys

GRUPS:

10% de 11 a 20 persones
20% de 21 a 30 persones
30% a partir de 31 persones
+info i reserves de grups en el 963 536 113.


Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.

Altres propostes de l'Auditori de La Vall d'Uixó: