Señora de rojo sobre fondo gris

José Sacristán

22 de febrer
22 de febrer

22 de febrer de 2020

Señora de rojo sobre fondo gris

José Sacristán

Sacristán i les paraules sàvies de Miguel Delibes

Un pintor, amb molts anys en l'ofici, porta temps sumit en una crisi creativa des que va morir la seua dona de forma imprevista.

En este estat recorda, des que molt jóvens es van conéixer, tant els esdeveniments feliços que li van tindre tenaçment enamorat d'ella durant tota la seua vida com l'aparició, a poc a poc, d'una malaltia que li va conduir una mort inesperada als 48 anys d'edat.3

Esta obra és el relat d'una història d'amor en camí desenfrenat cap a la mort, que ens parla de la felicitat i de la seua pèrdua, i que arriba a la intimitat de cada ser humà, i a la seua emoció, pel camí recte i simple de la veritat.

Un amor que s'ompli de dramatisme, i potser de major plenitud, quan apareix, primer sense fer soroll i després com una brutal ruptura, la malaltia. Un colpidor retrat de 'una senyora de roig', tan lluminosa, 'obre el fons gris' de totes les circumstàncies que envolten la seua final.


Miguel Delibes va escriure:

'Els dos tipus de dona que he dibuixat amb major cura al llarg de la meua vida de narrador són: Carmen, la Menchu protagonista de Cinc hores amb Mario i Ana, personatge central de Senyora de roig sobre fons gris. Dues dones, no ja diferents sinó antitètiques, que d'alguna manera podem considerar representatives de l'Espanya de la segona meitat del segle XX.'


Intèrprets
José Sacristán
Direcció
José Sámano
Text
Miguel Delibes

Preus

Preferent 18€
Zona 2 15€
Zona 3 12€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:

20% descompte
Carnet Jove/Universitari
Menors de 14 anys
Majors de 60 anys
Persones de mobilitat reduïda +1 acompanyant
Desocupats

50% descompte
Xiquets de 0 a 4 anys

GRUPS:

10% de 11 a 20 persones
20% de 21 a 30 persones
30% a partir de 31 persones
+info i reserves de grups en el 963 536 113.


Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.

Altres propostes de l'Auditori de La Vall d'Uixó: