Sestetto Stradivari

Obres de Mozart y Tchaikovsky

19 de febrer
19 de febrer
  • fullslide2
    Sestetto Stradivari

19 de febrer de 2017

Sestetto Stradivari

Sestetto Stradivari

Obres de Mozart y Tchaikovsky

El Sestetto Stradivari, composat pels primers faristols de l'Orquestra de l'Acadèmia Nacional de Santa Cecilia de Roma, està especialitzat en l'estudi del repertori camerístic per a sextet, utilitzant els instruments Stradivarios presentats en la Mostra Internazionale. Els components del Sestetto creen una íntima relació amb el públic en els concerts, il·lustrant els Stradivari que utilitzen a través de la narració històrica, musical i artística de l'evolució dels seus instruments.

Una ocasió irrepetible per a escoltar en directe la raríssima viola Stradivari Gibson de 1743, una de les tretze violes creades pel gran luthier cremonés, a més dels altres instruments de gran valor, utilitzats en l'exposició de la Mostra Internazionale, dedicada a 'L'art del violí'.


Violins
David Romano
Marlène Prodigo
Violes
Raffaelle Mallozzi
David Bursack
Violoncellos
Diego Romano
Sara Gentile
Clarinet
Miguel Ángel Tamarit
Durada
90min.

Preus

Preferent 15€
Zona 2 10€
Zona 3 8€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:

20% descompte
Carnet Jove/Universitari
Menors de 14 anys
Majors de 60 anys
Persones de mobilitat reduïda +1 acompanyant
Desocupats

50% descompte
Xiquets de 0 a 4 anys

GRUPS:

10% de 11 a 20 persones
20% de 21 a 30 persones
30% a partir de 31 persones
+info i reserves de grups en el 963 536 113.


Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.