Sing-along: Grease

Pel·lícula doblada amb cançons en V.O. + subtítols de karaoke

17 de desembre
17 de desembre
  • fullslide2
    Sing-along: Grease

17 de desembre de 2016

Sing-along: Grease

Pel·lícula doblada amb cançons en V.O. + subtítols de karaoke

Estiu de 1959. Sandy (Olivia Newton-John) i Danny (John Travolta) han passat junts un romàntic i meravellós estiu. No obstant açò, quan les vacances s'acaben, els seus camins se separen. Inesperadament tornen a veure's en l'institut Rydell, però l'actitud de Danny ja no és la mateixa: no és el xic encantador i atent que va enlluernar a Sandy; ara és envanit i insensible.

Paramount Pictures va portar Grease a la gran pantalla en 1978. La pel·lícula va llançar al estrellato a l'australiana Newton-John en el paper de Sandy, i va consolidar la fama de Travolta amb el seu paper de Danny. Amb 'Sing-along', ara pots veure-la amb les cançons subtitulades com si fóra un karaoke! A més, diversos animadors ensenyen al públic les coreografies i les lletres i canten els temes abans del llargmetratge. Gaudiràs de l'experiència de cantar els temes de la pel·lícula amb els teus acompanyants: simplement vine amb els teus amics i deixa't portar pel grup. Ningú està obligat a cantar les cançons que vagen apareixent en pantalla, però a poc a poc començaràs a tararear i... ningú podrà callar!


Durada
110min.

Preus

Zona 1 8€
Zona 2 6€
Zona 3 4€
+Despeses de gestió 1€ online

En comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, inclosos les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:

20% descompte
Carnet Jove/Universitari
Menors de 14 anys
Majors de 60 anys
Persones de mobilitat reduïda +1 acompanyant
Desempleats

50% descompte
Xiquets de 0 a 4 anys

GRUPS:

10% de 11 a 20 persones
20% de 21 a 30 persones
30% a partir de 31 persones
+info i reserves de grups en el 963 536 113.


Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.

Web oficial Sing-along: Grease