The Beatles, el concierto

Orquestra and brass band symphonic

13 de maig
13 de maig

13 de maig de 2018

The Beatles, el concierto

Orquestra and brass band symphonic

'The Beatles, el concierto' és un musical innovador, una forma diferent de gaudir del llegat de la banda. I és que, en aquesta ocasió, les seues cançons seran interpretades per quatre dones. Astrid Crone, Silvia Rico, Mireia García i Noelia Castillo versionan un bon nombre dels temes més coneguts acompanyats per The Beatles Orchestra and Brass Band Symphonic, una selecció de 45 professors magistralment dirigits per Manuel Tomás Gil, que ha preparat una versió simfònica diferent a tot el que s'ha presentat fins ara sobre la banda.


Intèrprets
Astrid Cone
Silvia Rico
Mireia García Aguilella
Claire Adams

Preus

Preferent 20€
Zona 2 18€
Zona 3 15€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:

20% descompte
Carnet Jove/Universitari
Menors de 14 anys
Majors de 60 anys
Persones de mobilitat reduïda +1 acompanyant
Desocupats

50% descompte
Xiquets de 0 a 4 anys

GRUPS:

10% de 11 a 20 persones
20% de 21 a 30 persones
30% a partir de 31 persones
+info i reserves de grups en el 963 536 113.


Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.