Tosca

Drama, violència i passió

10 de març
10 de març
  • fullslide2
    Tosca

10 de març de 2017

Tosca

Drama, violència i passió

Òpera en tres actes de Giacomo Puccini. Versió original en italià amb sobretítols en espanyol.

Sens dubte Tosca és una de les principals i més populars òperes de Puccini, qui al costat dels grans llibretistes Luiggi Illica i Giuseppe Giacosa van donar vida a aquesta extraordinària obra, basada en el drama homònim del francès Victorien Sardou.

Roma, 1800. La cantant d'òpera Florida Tosca s'enamora perdudamente del pintor Cavaradossi. Però ell és arrestat per ajudar al germà d'aquesta, un líder de la resistència, a escapar de la policia. Tosca decideix llavors lliurar-se a l'agent de la llei per a alliberar al seu estimat. Considerada una de les obres mestres de Puccini, l'òpera barreja drama, violència i passió a parts iguals enmig d'un clima convuls en la Itàlia del segle XVII.


Durada
150min.

Preus

Preferent 35€
Zona 2 28€
Zona 3 25€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:

20% descompte
Carnet Jove/Universitari
Menors de 14 anys
Majors de 60 anys
Persones de mobilitat reduïda +1 acompanyant
Desocupats

50% descompte
Xiquets de 0 a 4 anys

GRUPS:

10% de 11 a 20 persones
20% de 21 a 30 persones
30% a partir de 31 persones
+info i reserves de grups en el 963 536 113.


Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.