Y si fuera Sanz

Fran Valenzuela

09 de juny
09 de juny

09 de juny de 2019

Y si fuera Sanz

Y si fuera Sanz

Fran Valenzuela

Organitza: Comisión de fiestas Virgen del Rosario

Y si fuera Sanz és el millor tribut reconegut pel mestre Alejandro Sanz realitzat a Espanya, que recorre tota la discografia d'un artista d'influències molt diverses. Tot un homenatge al mestre per excel·lència que va començar 'Pisando fuerte' i va acabar deixant el 'Corazón partío' al seu país.

Fran Valenzuela compta amb més de 10 anys d'experiència com a cantant i compositor, i pretén ser el més fidel possible als directes d'Alejandro Sanz.

Aquesta formació musical pretén ser el més fidel possible als directes d'Alejandro Sanz, on l'espectador tindrà l'oportunitat d'assistir a un malbaratament d'energia i màgia tant del propi cantant com de la banda que li acompanya sobre l'escenari.

Des de 2016, l'espectacle Y si fuera Sanz ha recorregut escenaris importants com la Sala Galileu Galilei de Madrid, el Teatro Barceló o el Teatro Lorca, a Múrcia, entre altres, congregant a infinitat de públic amant dels temes del compositor i cantant Alejandro Sanz. Tot això, amb la màxima cura de crear un ambient musical basat en les melodies de les balades i èxits del cantant a qui es rendeix tribut.Preus

Preferent 18€
Zona 2 15€
Zona 3 15€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Altres propostes de l'Auditori de La Vall d'Uixó: