12 de maig de 2018

Hangar 52. Ilusiones clasificadas

Yunke

El prestigiós i televisiu mag Yunke, conegut per les seues intervencions en el programa El Hormiguero d'Antena 3 Televisió, presenta 'Hangar 52. Ilusiones clasificadas'. Una de les produccions de màgia més espectaculars que s'han fet a Espanya fins avui i que recorrerà més de vint ciutats de Xina al setembre de 2017 per a girar posteriorment per tota Espanya. Un espectacle únic en el qual l'espectador podrà veure en directe il·lusions inèdites i originals creades pel famós i premiat mag espanyol.

En 'Hangar 52. Il·lusions Classificades' es guarden gelosament secrets mai abans desvetlats de Leonardo da Vinci, experiments de teletransportació de la Nasa, una porta interestel·lar amb la qual viatjarà a l'antic Egipte, avions desapareguts en la segona guerra mundial, rituals dels antics guerrers de la Gran Muralla Xinesa i il·lusions creades per Yunke d'última generació.

Un xou nou, inèdit que sorprendrà a l'espectador per la seua originalitat, força, bellesa, posada en escena, música i històries sorprenents plenes de misteri, fantasia i emoció.


Durada
90min.

Preus

Preferent 18€
Zona 2 15€
Zona 3 10€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:

20% descompte
Carnet Jove/Universitari
Majors de 60 anys
Persones de mobilitat reduïda +1 acompanyant
Desocupats

50% descompte
Xiquets de 0 a 4 anys

GRUPS:

10% de 11 a 20 persones
20% de 21 a 30 persones
30% a partir de 31 persones
+info i reserves de grups en el 963 536 113.


Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.

Altres propostes de l'Auditori de La Vall d'Uixó: