Zenit, la realidad a su medida

Els Joglars

03 de març
03 de març

03 de març de 2018

Zenit, la realidad a su medida

Els Joglars

'Zenit, la realidad a su medida' aborda la responsabilitat tant dels mitjans de comunicació com de qui els consumeix, de la deriva que ha pres cert periodisme, recordant que aquest és un ofici imprescindible per a la democràcia. Qui és el culpable del rumb que està prenent la premsa i la televisió en l'actualitat? Són els creadors de continguts els qui decideixen què oferir o els propis lectors i espectadors els que marquen el ritme?

L'obra es desenvolupa entorn als professionals d'un periòdic que es debaten entre complir una labor informativa útil per a la societat i donar a les masses la informació morbosa i sensacionalista que semblen estar demandant.


Direcció
Ramon Fontserè
Intèrprets
Ramon Fontserè
Pilar Saénz
Dolors Tuneu
Xevi Vilà
Julián Ortega
Juan Pablo Mazorra

Preus

Preferent 15€
Zona 2 12€
Zona 3 10€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:

20% descompte
Carnet Jove/Universitari
Menors de 14 anys
Majors de 60 anys
Persones de mobilitat reduïda +1 acompanyant
Desocupats

50% descompte
Xiquets de 0 a 4 anys

GRUPS:

10% de 11 a 20 persones
20% de 21 a 30 persones
30% a partir de 31 persones
+info i reserves de grups en el 963 536 113.


Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.

Altres propostes de l'Auditori de La Vall d'Uixó: