La edad de la ira

Una funció contra la LGTBIfòbia

04 de febrer
04 de febrer

04 de febrer de 2018

La edad de la ira

Una funció contra la LGTBIfòbia

Els adolescents prenen la veu per a donar forma a un retrat realista i alhora poètic de tota la seua generació, i que naix com un cant a la diferència i a la cerca ?lliure i valenta? de la nostra identitat. El suposat assassinat comès per un estudiant de Batxillerat constitueix el punt de partida d'una recerca que ens permet endinsar-nos, a través dels seus amics i companys de classe, en els seus somnis, pors i inquietuds. 

La Joven Compañía va nèixer per unir als professionals de les arts escèniques i la comunitat docent i servir com a primera experiència professional per a joves. En l'actualitat compta amb prop de cinquanta joves d'entre 18 i 26 anys, dirigits por grans professionals del circuit teatral nacional.


Direcció
José Luis Arellano García
Intèrprets
Javier Ariano
Alejandro Chaparro
Jesús Lavi
Rosa Martí
Laura Montesinos
María Romero
Álex Villazán
Jorge Yumar
Durada
100min.

Preus

Preferent 15€
Zona 2 12€
Zona 3 10€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:

20% descompte
Carnet Jove/Universitari
Menors de 14 anys
Majors de 60 anys
Persones de mobilitat reduïda +1 acompanyant
Desocupats

50% descompte
Xiquets de 0 a 4 anys

GRUPS:

10% de 11 a 20 persones
20% de 21 a 30 persones
30% a partir de 31 persones
+info i reserves de grups en el 963 536 113.


Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.

Altres propostes de l'Auditori de La Vall d'Uixó: