Viejóvenes

Joaquín Reyes i Ernesto Sevilla

29 de gener
29 de gener
  • fullslide2
    Viejóvenes

29 de gener de 2017

Viejóvenes

Joaquín Reyes i Ernesto Sevilla
Els xics ens presenten un nou espectacle amb motiu dels seus dotze anys de trajectòria artística, any a dalt, any a baix. Per a aquesta ocasió volen presentar-se com un duo còmic (mai abans ho havien fet de forma professional), fer sketchs en directe i deixar-se ja de tant monòleg. I clar, li han posat un títol: Viejóvenes. Què? Com ho veieu? Esteu preparats? No respongueu ara, parleu-ho a casa i mediteu-ho abans d'anar al teatre. Açò sí, una vegada allí deixeu de meditar. No val la pena. Gaudiu dels xavals i punt.

Avisem: veniu desmenjats que l'espectacle dura 80 minuts.

Joaquín Reyes i Ernesto Sevilla són el duo humorístic de la nova generació de còmics que ha aconseguit destacar dins de l'humor absurd i surrealista. Els seus seguidors s'expliquen per milions. Bé, si no per milions, sí per milers. Entre moltes coses són coneguts gràcies a programes com: La hora chanante, Muchachada Nui i Museo Coconut (dirigits i creats per ells mateixos), a més de les intervencions humorístiques en les dues últimes gales dels premis Goya.

Durada
80min.

Preus

Preferent 25€
Zona 2 20€
Zona 3 18€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:

20% descompte
Carnet Jove/Universitari
Menors de 14 anys
Majors de 60 anys
Persones de mobilitat reduïda +1 acompanyant
Desocupats

50% descompte
Xiquets de 0 a 4 anys

GRUPS:

10% de 11 a 20 persones
20% de 21 a 30 persones
30% a partir de 31 persones
+info i reserves de grups en el 963 536 113.


Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.

Altres propostes de l'Auditori de La Vall d'Uixó: