Sole Giménez

Mujeres de música

04 de gener
04 de gener

04 de gener de 2020

Sole Giménez

Sole Giménez

Mujeres de música

Si Sole Giménez ens va dibuixar un paisatge d'Hombres Sensibles en el seu anterior disc, dos anys més tard ens porta una altra proposta de gènere que ha volgut titular Mujeres de música. Amb aquest nou treball, Sole Giménez, compositora ella mateixa de cançons tan populars com Ànima de blues, Com hem canviat o El meu xicotet tresor, vol reivindicar el paper de la dona compositora, tan poc conegut i valorat. Qui sap que La flor de la canyella, Bésame mucho o Dos gardenias les van compondre dones?

Per elles, per les dones autores, Sole pren hui la paraula per a nomenar-les, portar-les a la llum, donar-los visibilitat, cantar-les i donar una nova vida a les seues obres.

En aquest homenatge, Sole no solament ha mirat el talent de les creadores d'Espanya sinó que s'ha acostat a Llatinoamèrica per a retre homenatge a aquest continent a través d'una exquisida selecció d'artistes vertebrada per cançons que estan en la nostra memòria: Chabuca Granda (el Perú), Rosana (Espanya), Dóna Ivonne Lara (el Brasil), Mari Trini (Espanya), Eladia Blázquez (l'Argentina), Natalia Lafourcade (Mèxic), Totó La Momposina (Colòmbia), Rozalén (Espanya), Violeta Parra (Xile), Isolina Carrillo (Cuba), o Consuelo Velázquez (Mèxic). Elles són algunes de les autores llatines que visita en aquest disc o en els concerts i recitals. Però hi ha més, moltes més, i totes són Mujeres de música.


Intèrprets
Sole Giménez

Preus

Preferent 15€
Zona 2 15€
Zona 3 15€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:

20% descompte
Carnet Jove/Universitari
Menors de 14 anys
Majors de 60 anys
Persones de mobilitat reduïda +1 acompanyant
Desocupats

50% descompte
Xiquets de 0 a 4 anys

GRUPS:

10% de 11 a 20 persones
20% de 21 a 30 persones
30% a partir de 31 persones
+info i reserves de grups en el 963 536 113.


Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.

Altres propostes de l'Auditori de La Vall d'Uixó: