La màgia de Disney | Auditori La Vall d'Uixó

16 de juny de 2019

La màgia de Disney

La màgia de Disney

Espectacle didàctic en família

Organitza: Ajuntament de La Vall d'Uixó

El pròxim diumenge 16 de juny a les 12:00h l'Orquestra Simfònica del Centre Instructiu d'Art i Cultura (CIAC) , de la Vall d'Uixó, presenta el seu espectacle didàctic en família La Màgia de Disney a l'Auditori Leopoldo Peñarroja de la Vall d'Uixó. 

Es tracta d'un espectacle didàctic per a tots els públics, on es podrà gaudir d'una selecció de les més conegudes pel·lícules de Disney, com: La Bella y la Bestia, Aladdín, Frozen, Mary Poppins, Pocahontas, Coco, Brave, El Rey León i moltes altres sorpreses.

Estes fantàstiques peces musicals seran interpretades per les veus de Laura Barrios, Àngela Burguete, Blanca López, Sergio García i Laura Giménez, acompanyats per l'Orquestra i per un cor format pels propis alumnes de l'escola de música.

A més, l'espectacle, sota la direcció de Sergio Díaz García, comptarà amb projeccions d'imatges i vídeos i amb la narració d'Imma Martínez, qui ens captivarà en el màgic món de Disney i ens descobrirà tots els instruments que formen part de l'Orquestra Simfònica.

Sens dubte, un espectacle per a passar-ho molt bé i que no deixarà indiferent a ningú.


Entrada gratuïta, amb invitació, fins a completar aforament.

Descarrega la teua invitació fent clic al botó 'Comprar entrades' o a les taquilles de l'Auditori els dijuos de 17:00h a 20:00h i des de 2 hores abans de l'inici de la funció. 


Intérprets
CIAC
FUNCIONS

Diumenge/Domingo, 12:00h
Preus

Descarrega la teua invitació fent clic al botó 'Comprar entrades' o a les taquilles de l'Auditori  (màxim 5 entrades per operació)
Altres propostes de l'Auditori de La Vall d'Uixó: