La Bella y la Bestia, el musical

El clàssic d'entre els clàssics

28 de març
28 de març

28 de març de 2021

La Bella y la Bestia, el musical

La Bella y la Bestia, el musical

El clàssic d'entre els clàssics

Gràcies a la popular versió d'animació en la pantalla gran realitzada per Disney, La bella y la bèstia va tindre un grandíssim acolliment a tot el món. Ara és el moment d'acostar a totes les famílies al teatre amb una renovada adaptació que manté la màgia de la seua història i la seua moralitat: la bellesa es troba en el cor. No hem de deixar passar l'oportunitat d'explicar-li als mes xicotets que l'exterior canvia i es volatilitza, mentre que l'interior es cultiva, creix i perdura. Quina millor manera que fent-los partícips com a espectadors d'aquest conte?

La bella  la bèstia és la història perfecta per a despertar la il·lusió d'un món màgic i, al mateix temps, la consciència en el món real. Una obra on divertir-se, identificar-se i emocionar-se amb els seus personatges recordant-nos que no cal fixar-se en el físic d'una persona, perquè el vital s'amaga sota la pell, i aquesta, no és més que un embolcall. I tot això sobre un escenari ple de música, color, aventures i emocions, portant de la mà a xicotets i majors a un meravellós, fantàstic i apassionant viatge.


Direcció
Manuel Maestro
Text i adaptació
Paula Llorens
Intèrprets
Sergio Escribano
Marta Gálvez
Tomás Verdú
Silvia Rico
Javier Barbié
Ana Burguet

Preus

Preferent 12€
Zona 2 10€
Zona 3 8€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:

20% descompte
Carnet Jove/Universitari
Majors de 60 anys
Persones de mobilitat reduïda +1 acompanyant
Desocupats

50% descompte
Xiquets de 0 a 4 anys

Pack familiar
4 entrades al preu de 3 (No és necessari que existisca relació de parentiu).

GRUPS:

10% de 11 a 20 persones
20% de 21 a 30 persones
30% a partir de 31 persones
+info i reserves de grups en el 963 536 113.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.