La màgia de Disney

Espectacle didàctic en família

16 de juny
16 de juny

16 de juny de 2019

La màgia de Disney

La màgia de Disney

Espectacle didàctic en família

Organitza: Ajuntament de La Vall d'Uixó

El pròxim diumenge 16 de juny a les 12:00h l'Orquestra Simfònica del Centre Instructiu d'Art i Cultura (CIAC) , de la Vall d'Uixó, presenta el seu espectacle didàctic en família La Màgia de Disney a l'Auditori Leopoldo Peñarroja de la Vall d'Uixó. 

Es tracta d'un espectacle didàctic per a tots els públics, on es podrà gaudir d'una selecció de les més conegudes pel·lícules de Disney, com: La Bella y la Bestia, Aladdín, Frozen, Mary Poppins, Pocahontas, Coco, Brave, El Rey León i moltes altres sorpreses.

Estes fantàstiques peces musicals seran interpretades per les veus de Laura Barrios, Àngela Burguete, Blanca López, Sergio García i Laura Giménez, acompanyats per l'Orquestra i per un cor format pels propis alumnes de l'escola de música.

A més, l'espectacle, sota la direcció de Sergio Díaz García, comptarà amb projeccions d'imatges i vídeos i amb la narració d'Imma Martínez, qui ens captivarà en el màgic món de Disney i ens descobrirà tots els instruments que formen part de l'Orquestra Simfònica.

Sens dubte, un espectacle per a passar-ho molt bé i que no deixarà indiferent a ningú.


Entrada gratuïta, amb invitació, fins a completar aforament.

Descarrega la teua invitació fent clic al botó 'Comprar entrades' o a les taquilles de l'Auditori els dijuos de 17:00h a 20:00h i des de 2 hores abans de l'inici de la funció. 


Intérprets
CIAC
Preus

Descarrega la teua invitació fent clic al botó 'Comprar entrades' o a les taquilles de l'Auditori  (màxim 5 entrades per operació)
Altres propostes de l'Auditori de La Vall d'Uixó: