Mecbeth

Musical homenatge a Shakespeare

23 d'octubre
23 d'octubre
  • fullslide2
    Mecbeth

23 d'octubre de 2016

Espectacle en valencià

Mecbeth

Mecbeth

Musical homenatge a Shakespeare

Espectacle en valencià.

L'any en el qual es compleix el 400 aniversari de la mort de Shakespeare, Ornitorincs revisita una de les seues obres mestres, 'Macbeth', transformant-la en una divertida i sorprenent comèdia musical. Creada expressament per a l'espectacle, i amb les veus en rigorós directe, la música serà un element fonamental per a explicar i cantar la història del nostre sanguinari rei escocés.

L'argument de l'obra es planteja a partir de la trobada de Mecbeth i Banquo, dos soldats recompensats per les seues accions en la guerra, amb dues bruixes. Aquestes li diuen a Mecbeth que un dia serà rei d'Escòcia. Així mateix, li anuncien a Banquo que els seus descendents seran reis. I clar, no tots els dies se t'apareixen unes bruixes anunciant-te que seràs coronat, per la qual cosa Mecbeth s'obsessiona i li l'explica a la seua dona, Lady Mecbeth, qui decideix que cal passar a l'acció. Tots dos assassinen a Duncan, l'actual rei d'Escòcia. A partir d'aquest moment, el personatge de Mecbeth comença a recórrer una espiral que acaba per consumir-li. Es tortura pel seu crim i sent amenaçat el seu poder, sobretot per part del seu millor amic Banquo i del seu prole. Lògicament -per a ell-, decideix assassinar-ho. Cada vegada està més trastornat i, enemic que s'imagina, enemic que passa a criar malves. Açò li crea innombrables enemistats entre els nobles, que decideixen enderrocar-ho, previ pas a millor vida, clar.

No hi ha tant camí entre 'Macbeth' i 'Mecbeth'. Bruixes, prediccions, ambició, assassinats, fantasmes, castells, boscos que es mouen... Un clàssic que barreja ambició, poder, amor, passió, màgia i destrucció, però mitjançant el tamís de la paròdia i amb pinzellades musicals que permeten conviure allò tràgic amb allò hilarant... Alguna cosa així com Shakespeare inspirant als Monthy Pyton, i aquests inspirant, al seu torn, a Ornitorincs.


Direcció
Jaime Pujol
Música original i cançons
Víctor Lucas
Intèrprets
Manolo Ochoa
Marta Chiner
Andrés Navarro
Diego Braguinsky
Víctor Lucas
Olga Utiel
Durada
90min.

Preus

Preferent 15€
Zona 2 12€
Zona 3 10€
+Despeses de gestió 1€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

ESPECIAL 9 D'OCTUBRE:

Zona preferent 9€*
*Comprant fins al 9 d'octubre, tant online com a taquilla.

DESCOMPTES GENERALS:

20% descompte
Carnet Jove/Universitari
Menors de 14 anys
Majors de 60 anys
Persones de mobilitat reduïda +1 acompanyant
Desocupats

50% descompte
Xiquets de 0 a 4 anys

GRUPS:

10% de 11 a 20 persones
20% de 21 a 30 persones
30% a partir de 31 persones
+info i reserves de grups en el 963 536 113.


Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte la comissió de gestió per entrada en la venda online. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte.

Web oficial Mecbeth 
Altres propostes de l'Auditori de La Vall d'Uixó: